02.05.2015- Današnja biciklijada se održava po planu i programu bez obzira na vremenske uvjete.

Prvomajska biciklijada – Jug na dva kotača, obilježavajući dolazak proljeća i otvorenje rekreativne biciklističke sezone, održati će se rekreativna biciklijada dana 02.05.2015 godine sa početkom u 15:00 sati sa startom u Fažani na rivi na platou lučke uprave ispred nekadašnje tvornice stakla. Prijave se vrše putem weba ( link  ) ili neposredno prije starta od 14 do 15 sati. Moja preporuka se bolje prijaviti neposredno prije biciklijade jer sistem prijave preko web stranice tz Pula je primitivan, ili konkretno rečeno, treba skinuti obrazac u wordu i popuniti ga te poslati na email koji su naveli.

Lakša se vozi u dužini od 12,5 kilometra. Staza lakšeg (kraćeg) maratona se odvaja na 8,8 kilometru lijevo s oznakom smjera. Teža se vozi u dužini od 28 kilometra.

Svaki učesnik dobiva kartončić na kojem će za svako sudjelovanje na jednoj od biciklijada dobiti pečat. Učesnici koji će sudjelovati na 4 ili više biciklijada sudjeluju u završnoj tomboli, gdje ih očekuju bogate nagrade.

Također će svi učesnici 4 ili više biciklijada dobiti majicu manifestacije, nema startnine te je poslije biciklijade organizirano druženje i ručak.

Ručak za Prvomajsku biciklijadu u Fažani očekuje se oko 18 sati.

Za mlađe od 16 godina je obavezna kaciga. Poželjno je ponjeti rezervnu gumu, pumpu i ostali pribor.

Ovdje možete pogledati i preuzeti kraću stazu

 

Ovdje možete pogledati i preuzeti dužu stazu